På scen

26 apr 2017

Sveriges främsta och mest anlitade musiker och artister står på scenen denna kväll!
På scen får du förutom Andreas Weise, Nassim Al Fakir, Panetoz och Stefan Odelberg även stifta bekantskap med Peppe Bergström, Mattias Olofsson, Eric Nytomt, Mark Karlsson, och Daniel Wiland- våra handplockade artister med ett gemensamt ursprung ur våra största musikal- och krogshowscener.

Panetoz
Slog igenom med dunder och brak 2012 när svenska folket helt plötsligt skulle ”Dansa Pausa”. Likt Macarena eller the Ketchup Song på 80-90-talet så visste alla helt plötsligt hur man dansade och pausade. Succén följdes upp av två nya succéer i Melodifestvalen 2014 och 2016. Numera vet alla vilka som skapar värsta kaoset och festen: Panetoz!

Andreas Weise
Nordens svar på Michael Bublé. Med en självklarhet och musikalitet som smittar av sig skapar han alltid en riktigt ”feelgood” känsla på scen. Genombrottet skedde i Idol 2010 och följdes upp med en medverkan i programmet Let’s Dance. Sedan dess har han turnerat med bl.a. Diggiloo och Christer Sjögren vid ett flertal tillfällen. Han medverkade i Melodifestvivalen 2015 med låten Bring out the Fire. Jullåten Christmas Dream med Andreas har snart 5 miljoner lyssningar på Spotify.

Nassim Al Fakir
Känner man igen som den charmige programledaren i TV med ett oefterhärmligt skratt. Nassim brinner för musiken och det inte alla vet är att han även är slagverkare. Idag driver han ett av de mest populära och aktiva Instagram-kontona och han gjorde en bejublad insats som medverkande i Let´s Dance 2016. Förutom detta gör Nassim en mängd konferencier- och artistuppdrag.

Stefan Odelberg

Komiker och magiker med Sveriges härligaste och mest medryckande bokstavskombination. Överallt där Stefan drar fram så får han med en skön mix av humor, dråplighet och ibland även lite magi, som får publiken i extas. Stefan är, förutom Ladies Night aktuell, med Rock of 80’s på Trägårn i Göteborg och med sin egen Talk Talk Show som gjort stor succé på bl.a. Rondo.

', '
', '

'); */ ?>